Povratak brenda Phyto na hrvatsko tržište

Preduvjet za dobru frizuru zdrava je i njegovana kosa. U odabiru Phyto tretmana protiv ispadanja i za gustoću kose dobitna su kombinacija Phytocyane ampule, Phytocyane šampon i Phytophanère kapsule. Phytov kreativni direktor Anthony Cristiano, stilist za frizure mnogim zvijezdama, najbolje zna da je preduvjet za dobru frizuru zdrava i njegovana kosa. Dobitna kombinacija pritom su Phytocyane ampule, Phytocyane šampon i Phytophanère kapsule.

phyto-kapsule

Phytophanère kapsule intenzivan su revitalizirajući tretman protiv ispadanja i za jačanje kose. Vitamini B2, B5, B6, B8 iz pivskoga kvasca stimuliraju staničnu obnovu i potiču rast kose. Vitamin C ima antioksidativno djelovanje, a vitamin E kao prirodni antioksidans vraća kosi glatkoću i punoću te ima anti-age djelovanje. Vitamin B6 stimulira sintezu keratina, a esencijalne masne kiseline iz ulja boražine osiguravaju elastičnost.

phyto-ampule

Phytocyane ampule protiv ispadanja i za gustoću kose: Ekstrakti ginko bilobe, verbene i oligo procijanidini grožđa obnavljaju i štite korijen dlake. Zasićene aminokiseline stimuliraju rast, proteini svile daju kosi volumen, a derivati tirozina umanjuju pojavu sijedih vlasi. Koristi se dvaput tjedno, a preporučuju se dva intenzivna tretmana godišnje, svaki po tri mjeseca: jedan u proljeće i jedan u jesen. Cijena: 395,20 kn.

phyto-sampon

Za optimalan rezultat Phytophanère kapsule i Phytocyane ampule dobro je koristiti u kombinaciji s Phytocyane šamponom protiv ispadanja kose. Cijena: 114,36 kn.

Komentari