Povedite svoje dijete na premijeru filma Pan

Prvi Dječji festival u CineStar kinima prošle godine oduševio je mališane diljem Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Više od 16000 posjetitelja u 10 hrvatskih gradova te u dva u BIH, u Mostaru i Bihaću, uživalo je u projekcijama igranih, animiranih i dokumentarnih filmova te brojnim radionicama, igraonicama, predavanjima i nagradnim igrama, koje su posebno razveselile najmlađe.

Drugi po redu Dječji festival u CineStar kinima se održava od 8. do 12. listopada gdje će svi posjetitelji od 11 do 17 sati, zajedno sa svojim mališanima, moći uživati u dječjim filmskim hitovima za 20 kuna. Uz fenomenalne filmove, mališani će se moći svakodnevno zabaviti uz edukativne i kreativne radionice CineStar partnera, kao i glavnog sponzora festivala Lino Podravka. Dio programa je realiziran u suradnji s UNICEF-om, a Hrabri telefon i kampanja ‘Dislajkam mržnju’ podržat će festival, kao i njihovi promotori Iva Šulentić, Tomislav Jelinčić i Danijela Trbović.

pan 8 post

Svečano otvaranje Dječjeg festivala biti će 8. listopada u CineStaru Novi Zagreb – Avenue Mall, s početkom u 10 i 30 sati premijernom projekcijom filma ‘Pan: Putovanje u Nigdjezemsku’, a na programu su i zabavne animacije ‘Albert, Blinky Bill: Neustrašiva koala’, ‘Ups! Noa je otišao…’ te brojne druge. Dječji festival paralelno će se održavati u svim CineStar kinima u Hrvatskoj i BIH, a u Zagrebu samo u CineStaru Novi Zagreb – Avenue Mall.

pan 9 post

Publika će moći birati najbolji film glasovanjem od 8. do 12. listopada putem online upitnika na blitz-cinestar.hr, prilikom čega će najsretniji glasač osvojiti Loyalty karticu CineStara sa 10 gratis kino ulaznica. Najbolji film festivala izabrati će i stručni dječji žiri u sastavu od tri člana: Jan Pentek, Helena Beljan i Fran Tot. Ulaznice za projekcije u sklopu ovogodišnjeg Dječjeg festivala možete kupiti na blitz-cinestar.hr.

pan 2 post

Foto: Facebook

Komentari