Posteri u koje je utkano 20 deka ljubavi

Posteri i ilustracije uvijek su dobra ideja za unijeti dašak kreativnosti i originalnosti u vlastiti dom, a još kada sadrže neku vama posebnu poruku, neće proći dan da kraj njih prođete, a da vam ne izvuku osmijeh na lice. Upravo takvi posteri proizlaze iz radionice 20 deka ljubavi, čije su pokretačice tri prijateljice koje godinama dizajniraju iste snove.

20 deka ljubavi4

Ljubav prema dizajnu i interijerima ujedinila je ove tri poslovne žene u tim koji svojih 20 deka ljubavi svakodnevno ulijeva u izradu postera. Obitelj i bliskost obiteljskih odnosa, važna su uporišna točka iz koje crpe snagu i inspiraciju za svakodnevne poslovne izazove, a svaki njihov poster stiže s određenom misli ili porukom, koja će vas nasmijati, nadahnuti ili potaknuti na razmišljanje.

20 deka ljubavi7

20 deka ljubavi stvara postere raznih veličina i personalizira ih za prigode poput vjenčanja, rođenja djeteta ili godišnjica braka. Njima također možete bez nekog posebnog povoda iznenaditi partnera ili partnericu te darivati svoje bližnje posterima koji primjerice sadrže recept njihova omiljenog kolača. Kompletnu ponudu postera možete pogledati na njihovoj službenoj Facebook stranici.

20 deka ljubavi9

20 deka ljubavi3

20 deka ljubavi

20 deka ljubavi2

20 deka ljubavi10

Foto: 20 deka ljubavi

Komentari