Poslovni komadi za ljeto u gradu

Ljetne vrućine u gradu malo tko je dočekao s veseljem. Sve bi bilo lakše kada bismo se mogli smjestiti u ležaljku uz more i hladiti se omiljenim pićem ili sladoledom. Oni koji još nisu te sreće pa ostaju raditi u gradu vjerojatno muku muče s odabirom odjevne kombinacije koja je istovremeno prikladna i za ured i za ljetne temperature.

9to5chic3

U ljetnom poslovnom outfitu trebate se ugodno osjećati na visokim temperaturama i u klimatiziranim uredskim prostorima, što znatno otežava odabir komada. Predlažemo da odaberete prirodne materijale poput pamuka, svile i lana kako bi vaša koža disala čak i prilikom visoke razine vlage u zraku. Ako više vremena provodite pod klimom, potražite lagani sako ili tanko pletene vestice koje prilikom izlaska na užareni gradski asfalt jednostavno možete spremiti u torbu.

thistimetomorrow2

Kombinacija koja će zadovoljiti i najstroža pravila odijevanja svakako su klasična pencil suknja i jednostavna košulja. Nabavite suknju s prorezom sa strane ili neku s printom kako biste razbili predrasudu da uredska moda mora biti dosadna. Duga suknja trendi printa također će osvježiti ozbiljnu kombinaciju i istovremeno unijeti malo promjene. Isto tako, umjesto jednobojne košulje odijenite neku s printom za zanimljiviji zaokret klasičnog poslovnog outfita.

thistimetomorrow

Ako ste ljubiteljice hlača, odaberite palazzo hlače koje će vas svojim prozračnim krojem hladiti tijekom cijelog dana. Osim palazzo hlača možete odjenuti i trendi culottes modele koji sežu do sredine lista. I njih možete kombinirati s klasičnim jednobojnim košuljama, ali i popularnim topovima s printom. One koje se od skinny kroja hlača ne odvajaju ni ljeti, neka isprobaju model u bijeloj boji koji najbolje izgleda u kombinaciji s mornarski plavim detaljima za ležerne poslovne prilike.

9to5chic2

Ljetne haljine nisu rezervirane samo za odlaske na plažu, već mogu funkcionirati i u elegantnim poslovnim prilikama. Lepršava haljina A kroja prikladna je za uredske kombinacije, a istovremeno pruža osjećaj prozračnosti. Cvjetni print i vedre boje idealan su način da unesete malo promjene u svoje uredske kombinacije i lakše dočekate odlazak na more. U galeriji pogledajte koje komade predlažemo za uredske kombinacije.

Foto: This Time Tomorrow, 9 to 5 Chic

Komentari