Posljednja ‘Sutra je u subota’ u sezoni donosi odličan program

Ovog petka očekuje vas posljednja ‘Sutra je subota’ ove sezone, a mi vam svakako savjetujemo da ju ne propustite. Prije ljeta i odmora, vrijeme je za još malo dobrog provoda na sada već dobro poznatoj party lokaciji u gradu, Laubi – kući za ljude i umjetnost.

sutra je subota

Ovaj put cijelo događanje počinje već u 18 sati, a odvijat će se u dvorištu gdje vas uz glazbenu pozadinu gosta iz Beograda, Manjanea, očekuje i live nastup Kimekaija i gosta s Backyard Art Festivala DJ Maxa. Moći ćete također uživati u specijalitetima s roštilja, zaigrati košarku ili se jednostavno opustiti nakon napornog radnog dana.

posljednja sutra je subota (3)

Drugi dio programa se seli u Haubu tj. lokaciju zadnjeg plesnjaka gdje će goste do jutarnjih sati rasplesti Indy, Pill Jackson i Manjane. Ulaznice se mogu kupiti na ulazu od 18 sati po cijeni od 20 kn za dnevni program (koje vrijede i za noć) te po cijeni od 30 kn za noćni dio programa. Na stranicu eventa kliknite ovdje!

posljednja sutra je subota (4)

Journal čestita trima najbržima koji su se javili na info@journal.hr! Danijela Mrazovac, Martina Mioč i Martina Papec osvojile su svaka po dvije ulaznice za program ‘Sutra je subota’. Dobru zabavu!

Komentari