Posebni AlpStories beauty proizvodi za trudnice

Prirodni AlpStories proizvodi za kožu i kosu rade se u kombinaciji s bogatim naslijeđem alpske tradicije i modernog pristupa. Inspirirani su dugom tradicijom ljekovite moći biljaka i modernim razvojem te uzimaju samo najbolje od prirode zbog čega su logičan izbor za proizvode koje će koristiti trudnice i novopečene mame. Iako u svoj standardnoj liniji nemaju proizvode specijalizirane samo za trudnice, u suradnji s novootvorenim Twinkle Spa Centrom, dijelom Poliklinike Ribnjak, osmislili su liniju za osjetljivu kožu.

twinklespa2

Twinkle Spa AlpStories linija može se isprobati samo u Twinkle Spa Centru koji na jednom mjestu objedinjuje sve potrebe roditelja i beba, a zapravo je prvi spa osmišljen posebno za trudnice u Zagrebu. Od medicinske, zdravstvene i beauty skrbi za trudnice, majke i novorođenčad pa sve do lifecoaching lekcija, Twinkle Spa će pomoći u svladavanju svih prepreka.

twinklespa1

Zato su i pripremili liniju 100% organskih kozmetičkih proizvoda u suradnji s tvrtkom AlpStories, među kojima se nalaze masažna ulja protiv nastanka strija, protiv jutarnje mučnine, za pomoć kod natečenih nogu, kao i mlijeko za tijelo koje tijelo vraća u red nakon trudnoće. Uz simpatična imena kao što su Walk In The Clouds, So Long, Farewell & Bye Bye, My New Best Friend i slično trudnice i mlade mame moći će se osjećati lijepo iznutra i izvana.

Sve o Twinkle Spa Centru i AlpStories proizvodima dodatno saznajte na službenim stranicama spa centra.

D.Č.

Komentari