Porsche Design i Huawei predstavili novi smartphone

Porsche Design Huawei Mate 9

Vodeći tehnološki inovator Huawei i premium-lifestyle brend Porsche Design zajednički su predstavili revolucionarni Porsche Design Huawei Mate 9. Nastao kao rezultat suradnje ove dvije tvrtke, Porsche Design Huawei Mate 9 predstavlja ograničenu seriju pametnih telefona koji objedinjuju jedinstven dizajnerski potpis Porsche Designa i Huaweijevo stručno znanje u izradi mobilnih uređaja, pružajući vrhunac poimanja luksuza, napredne tehnologije te vrhunskih performansi i najzahtjevnijim korisnicima.

Porsche Design Huawei Mate 9

Filozofija na kojoj se temelje svi proizvodi s potpisom Porsche Designa, pa tako i novi Porsche Design Huawei Mate 9, postizanje je savršene ravnoteže između estetike i funkcionalnosti. Te vrijednosti duboko su ukorijenjene u dizajnersku filozofiju osnivača Porsche Design-a, prof. Ferdinanda Alexandra Porschea, koji je davne 1963. godine dizajnirao i legendarni Porsche 911.

Porsche Design Huawei Mate 9

Porsche Design Huawei Mate 9 odlikuje se zakrivljenim rubovima bez spoja, grafitnim završnim premazom i elegantnom crnom bojom u kombinaciji s najnaprednijom tehnologijom. I značajke ‘ispod haube’ jednako su impresivne te uključuju jedinstveno intuitivno korisničko sučelje koje, zahvaljujući dizajnerskom izričaju Porsche Designa, odiše sofisticiranošću. Kroz zajedničku posvećenost funkcionalnom dizajnu, inovativnoj izradi i najmodernijoj tehnologiji, suradnja ove dvije tvrtke korisnicima pruža iskustvo korištenja pametnog telefona bez premca te donosi revolucionarnu brzinu, dugotrajno trajanje baterije i luksuzan dizajn.

Porsche Design Huawei Mate 9

Druga generacija dvostruke kamere razvijene u suradnji s tvrtkom Leica opremljena je monokromatskim senzorom od 20 MP te senzorom u boji od 12 megapiksela. Porsche Design Huawei Mate 9 omogućuje snimanje spektakularnih fotografija i video zapisa u skladu s visokim zahtjevima svojih korisnika. Uz podršku najnovijeg procesora na svijetu koji omogućuje još više snage i brzine te duže trajanje baterije (do dva dana u normalnom režimu korištenja), ovaj ekskluzivni pametni telefon pruža visoke performanse u punom smislu.

Porsche Design Huawei Mate 9 u Europi će od kraja prosinca biti dostupan po cijeni od 1395 eura u svim europskim trgovinama Porsche Designa. Od siječnja 2017. godine, uređaj će biti dostupan i u trgovinama Porsche Design-a širom svijeta (osim u SAD-u), kao i određenim Huawei trgovinama u Aziji, Bliskom istoku i Europi. Više o pametnom telefonu na linku.

 

Komentari