Popularni zagrebački Bistro 75 otvorio se i u centru grada

75_06

Popularni zagrebački Bistro 75 nedavno otvoren na zagrebačkoj Knežiji donio je brze zalogaje, no i sendviče sa sporo kuhanim mesom, salate i falafel u zapadni dio grada. No,  da oni koji gravitiraju centru ne bi bili zakinuti, u svim njihovim delicijama i pokojoj novini možete ‘guštati’ i na još jednoj adresi – u Preradovićevoj 34.

75_01

Prostor Bistroa 75 jednostavno je i elegantno uređen, nenametljiv, ugodan i smirujuće atmosfere te je točno ono što vam treba kada želite na brzinu ručati ili prizalogajiti, a da je obrok spremljen od kvalitetnih namirnica, maštovit, zdrav i nadasve prefin!

75_15

Novost je proširena ponuda falafela s još dvije varijante, tako da na novoj lokaciji gosti mogu kušati čak tri vrste ovog popularnog jela – prva je falafel od graška s mentom i čilijem u tortilji s rikolom i rajčicom, a koje prati tzatziki umak, druga varijanta je falafel od crvene leće s đumbirom, dok je treća od slanutka s curryjem.

75_09

Osim falafela u ponudi su juhe, pašticada i njihovi slavni sendviči. U Bistrou 75 u Preradovićevoj moći ćete naručiti točeni Budwaiser (češki!) i Zmajsko pivo, dok vas pakirane u bocama čekaju odlične craft pive. Uskoro će se karta pića proširiti i koktelima, a kada saznajte na njihovoj službenoj Facebook stranici.

75_02

75_11

75_13

75_12

Foto: Rajna Raguž (RR Vizual)

Komentari