Popularni Umami sada i na Vrbanima

Restoran Umami, smješten u Skalinskoj ulici u Zagrebu, mnogima je česta stanica za brz i ukusan zalogaj inspiriran azijskom kuhinjom. Prvi je restoran otvoren 2013. godine, a sada je vrijeme za novi korak i otvorenje drugog restorana ove subote, 10. listopada 2015. godine.

umami10

Novi restoran nalazi se u zagrebačkom naselju Vrbani, na Horvaćanskoj cesti 75, i u njega je uloženo puno truda, s ciljem stvaranja prostora koji bi svaki gost percipirao kao dobro znan, ležeran restoran.

umami9

Posebno osmišljena instalacija, koja je zbog primamljivih boja i intrigirajućeg dizajna odmah zamjetljiva, služit će kao svojevrsni informativni kutak u kojem će gosti moći saznati pokoju informaciju o hrani, začinima i umami okusu općenito. To je ujedno i jedan od načina na koji ćemo hraniti znatiželju gostiju, što je i slogan koji prati njihov koncept. Kuhinja je postavljena u centralnom dijelu i okružena je šankom koji će služiti kao mjesto gdje će gosti moći promatrati kako se pripremaju njihova jela te zatim u istima i uživati.

umami8

Za neodoljiv izgled prostora, koji predstavlja ideju Umamija u punom smislu, zaslužna je agencija Brigada, koja je osim spomenute instalacije dizajnirala i Umamice, ‘neudobno-udobne’ stolice koje krase novi prostor.

umami4

U ponudu jela će se, osim standardne ponude kakva je i u Skalinskoj ulici, periodično uvoditi novo osmišljena jela, od kojih su neka već u pripremi. Obzirom da smo svi danas pretrpani obavezama, a vrijeme nam je ograničeno, Umami se trudi ponuditi što bržu i jednostavniju uslugu. Iz tog razloga naručivanje hrane i naplata vrši se na šanku, a unutar prostora postavljena je i velika vitrina koja će sadržavati svježe pripremljene jela i proizvode, spremne za ponjeti.

umami5

Kako tim Umami restorana kaže: “Svjesni smo da naša vizija o stvaranju prepoznatljivog brenda koji će integrirati čitav niz sadržaja u živote naših korisnika nije ostvariva preko noći i zato malim, ali odlučnim koracima kročimo svijetom gastronomije. Na tom putu gradimo svoje iskustvo, učimo na ponekim greškama i konstantno težimo napretku. Iz toga je proizašao skok u novo iskustvo, otvorenje drugog Umami restorana”, na čemu im iskreno čestitamo.

umami7

umami6

umami2

umami1

umami3

Komentari