Popularni Bio-Oil dobio svoje ambasadorice

Bio-Oil višenamjensko suho ulje koje preporučuju farmaceuti i koje drži čvrsto prvo mjesto najprodavanijeg proizvoda u svijetu kada su u pitanju strije i ožiljci, predstavio je svoje hrvatske ambasadorice. Anja, Tina, Maja i Abela izabrane su da svoje iskustvo korištenja ovog čudotvornog ulja prenesu svim ženama u prevenciji od strija i uspješnom rješenju ožiljaka, ali i ostalim nepravilnostima kože i neujednačenosti tena.

Bio Oil

Predstavnica Orbica i brend menadžerica Bio-Oila, Vanja Plačko Dodig, s Bio-Oil ambasadoricama

Hrvatske ambasadorice Bio-Oila, Anja Alavanja kao poznata TV voditeljica koja je po drugi puta trudna kao i Tina Vukičević te Maja Koprivnjak i Abela Rajić Kalisar koje su rodile, pokušat će na vlastitom iskustvu uspješno riješiti neke od najzahtjevnijih problema kože. Naime, Bio-Oil uspješno pomaže u smanjenju vidljivosti strija što ga čini idealnim proizvodom za trudnice, body-buildere i adolescente koji ubrzano rastu. Također pomaže u poboljšanju izgleda kože sa svježim i starim ožiljcima, nastalih zbog operacija, nesreća, opeklina, ugriza insekata, ali i onih nastalih kao posljedica akni i vodenih kozica. No, diljem svijeta žene ga koriste u svrhu pojačane hidratacije, neujednačenosti tena, njezi kože s ožiljcima, anti-age tretmanima, njezi suhih stopala.

Bio-Oil višenamjensko ulje

Bio-Oil višenamjensko ulje

Također, redovitim apliciranjem Bio-Oil ima blagonaklon učinak na probleme neujednačenosti boje tena koji mogu nastati kao rezultat raznih hormonalnih promjena ili vanjskih uzroka, kao što su prekomjerno izlaganje suncu. Sadrži brojne sastojke koji jačaju kožu, čine ju mekšom, podatnijom i hidratiziranom, zbog čega se preporučuje i kod prvih znakova starenja kože.

Komentari