Top 6 estetskih tretmana za proljeće i ljeto

SONY DSC

Ususret toplijim danima, svi nekako postajemo svjesniji svog tijela i, kao da je zima prošla u tren oka, odjednom želimo brza rješenja uz idealno oblikovanu figuru. Upravo je zato u sklopu kampanje “Ljepota je prirodna“, Poliklinika Sinteza pripremila brojne atraktivne pogodnosti kako bismo sredili svoje tijelo i lice te zablistali ovog proljeća i ljeta.

Izdvajamo neke od njih:

VRIJEME JE ZA SAVRŠEN NOS

Nos zasigurno predstavlja jednu od ključnih točaka izgleda našeg lica, a mnogi ga stručnjaci čak smatraju najbitnijim dijelom. Svojim oblikom i veličinom, nos često definira lice kao simpatično, ugodno, ljuto, tužno, oštro ili pak mrgodno.

U poliklinici Sinteza očekuje vas crème de la crème hrvatske otorinolaringologije, liječnik s dugogodišnjom inozemnom karijerom, prof. dr. sc. Mislav Gjurić, jedan od najvećih svjetskih stručnjaka za bolesti nosa, sinusa i uha te plastično-rekonstruktivnu kirurgiju glave i vrata.

Jedan je od rijetkih hrvatskih kirurga nosa koji kod najtežih rekonstrukcija po potrebi koristi hrskavicu rebra ili uške, a nakon njegove estetske korekcije tamponada nosa nije potrebna.

Ukoliko se odlučite za operaciju nosa, poliklinika Sinteza vam poklanja 3 biorezonantne terapije. Biorezonantna terapija će ubrzati vaš oporavak i vi ćete za nekoliko dana zablistati bez podljeva i masnica. O operaciji nosa iz prve ruke više možete pročitati ovdje i istražiti top ponudu poliklinike Sinteza.

VELIKI BOKOVI: SREĆA ILI NESREĆA

Neke dame ponosno zamahuju svojim pozamašnim bokovima i stražnjicama, a druge očajavaju zbog kruškolikog oblika i traže savjete kako smanjiti ili ublažati ove ženstvene atribute.

Bez obzira kojoj skupini pripadali, osjećaj da izgledamo najbolje moguće je ogromni poticaj za samopouzdanje. Upravo zato poliklinika Sinteza je osmislila izvrsnu ponudu, a ujedno i jedinu pouzdanu metodu: lasersku lipolizu po izvrsnoj cijeni. Top ponudu poliklinike Sinteza možete vidjeti ovdje, a zanimaju li vas detalji tretmane, čitajte više o laserskoj lipolizi iz prve ruke.

TRBUH IZ SNOVA

Za razliku od bokova, za trbuh nema dileme, jednostavno nije poželjan niti na ženama niti na muškarcima. Ukoliko vas pogled na trbuh baca u depresiju, a od pomisli na skidanje u kupaći kostim pada vam mrak na oči, ne očajavajte jer se na top ponudi poliklinike Sinteza nalazi i laserska lipoliza trbuha. Više o iskustvu tretmana iz prve ruke čitajte ovdje.

SMANJITE OBUJAM I OBLIKUJTE TIJELO NEKIRURŠKIM TRETMANOM – MED CONTOUR

Ukoliko ste skloniji umjerenijim i nekirurškim tretmanima, poliklinika Sinteza preporučuje vam Med Contour tretman koji će vas osloboditi tvrdokornih naslaga celulita, zategnuti kožu i oblikovati tretirani dio tijela, a njegovu ponudu možete vidjeti ovdje.

POMLADITE SE LIPOFILINGOM

Da li ste već čuli za lipofiling? Jer u svijetu je već odavno hit.  Lipofiling  je neinvazivni, ambulantni zahvat u kojem se koristi vlastito masno tkivo kako bi se „ispeglale“ bore i regenerirala koža. Masno tkivo najčešće se uzima s dijelova tijela gdje ga ima najviše, a potom se transferira u one dijelove koji se žele popuniti. Lipotransferom masnih i matičnih stanica istovremeno dolazi do pomlađivanja i regeneracije tretirane regije. Ovom se tehnikom masno tkivo vraća na staro mjesto, dajući licu ponovno mladenački izgled. S obzirom na to da se s godinama nazolabijalne bore produbljuju, a jagodice gube volumen i opadaju, ovom se metodom na jednostavan način popunjavaju bore i podižu jagodice te postiže mladenačkije i ljepše lice. Izgledajte prirodno i mlađe uz jedinstvenu ponudu poliklinike Sinteza.

Von-Furstenberg-bbt-S14-002

POMLAĐIVANJE KRVNOM PLAZMOM

Poliklinike Sinteza preporučuje i PRP tretman s jednom od najatraktivnijih cijena na tržištu. Cijena 4 ml PRP-a iznosi 1 800 kn, a cijena tri takva tretmana je 4 860 kuna. PRP terapija (Platelet Rich Plasma) ili u prijevodu plazma bogata trombocitima podrazumijeva pomlađivanje vlastitim matičnim stanicama. Ovo je revolucionarna metoda pri kojoj liječnik upotrebljava malu količinu naše vlastite krvi koja služi za obnovu  kože i potkožnog tkiva. Pomlađivanje krvnom plazmom potpuno je prirodna metoda i pravi novitet u svijetu estetske medicine. Top ponudu poliklinike Sinteza možete vidjeti ovdje.

 

Foto: IMaxTree, Instagram

Komentari