Poison Girl – novi Diorov parfem za djevojke

dior poison girl

Povijest Diorova Poison parfema seže u sada već daleku 1985. godinu, kada je po prvi puta lansiran miris iz ove enigmatične, zavodljive i od tada nezaobilazne parfemske obitelji. Ipak, Poison i sve njegove dosadašnje edicije (Pure Poison, Poison Tendre, Hypnotic Poison i Midnight Poison) uglavnom su se obraćale nešto zrelijoj ženskoj publici, zbog čega je Dior u novoj godini odlučio okrenuti ploču i prilagoditi se čak i mlađim generacijama.

Slijedom tih misli, rođen je Poison Girl, novi dodatak seriji koji otvoreno cilja na mlade konzumente kozmetičkih dobara. Čak se i reklamna kampanja parfema obraća mlađoj publici, s manekenkom Camillom Rowe kao zaštitnim licem i sloganom ‘I am not a girl, I am poison’.

Dior Poison girl2

Sami eau de parfum inače je gurmanski cvjetni miris, koji se otvara svježim notama gorke naranče sa Sicilije, vodeći do srca mirisa gdje se kriju ružine mirisne note, pa sve do baze u kojoj su pokranjene note tonke i orijentalne vanilije. Diorov novi parfem za djevojke u prodaju stiže 26. siječnja.

Foto: Dior

Komentari