Cijeli vikend za radionice kojima djeca ostvaruju svoje želje

Dvodnevna Pogonizacija tijekom vikenda 26. i 27. rujna pretvorit će zagrebačko Jedinstvo i Močvaru u pravi poligon za igru, hranjenje znatiželje i ostvarivanje želja! Oduvijek ste htjeli biti dio orkestra koji svira na povrću? Izraditi vlastitog zmaja koji će zbilja i poletjeti? Napraviti animirani film?

pogonizacija djeca radionice 1

Podsjetiti se ili pak prvi puta zaigrati video igrice na nekoj od legendarnih old school konzola? Postati DJ? Naučiti plesati? Izrađivati jedinstvene stickere i plakate? Pripremati finu vegetarijansku hranu? Sve od navedenog? Na Pogonizaciji možda nećete postati ekspert iz zmajarenja ili animacije, ali sigurni smo da na ćete na našim radionicama otkriti osnove zabavnih i korisnih vještina. Pridružite nam se u Jedinstvu i Močvari u igri i praktičnoj nastavi!

pogonizacija djeca radionice 3

Radionice su namijenjene raznim dobnim skupinama: djeci predškolske i osnovnoškolske dobi, srednjoškolcima i odraslima. Sudjelovanje na svim radionicama je besplatno, ali je prijava obavezna. Prijave s imenom i prezimenom te nazivom radionica na kojima želite sudjelovati šaljite na pogonizacija @upogoni.org, a za detalje programa posjetite upogoni.org.

pogonizacija djeca radionice 2

Foto: Shutterstock

Komentari