Pogled u modni atelje Mura Pehnec

Dizajnerica Mura Pehnec na sceni radi već godinama, a posljednjih nekoliko sezona njezine torbe postale su opći hit i rijetki su oni koji u svoju kolekciju nisu poželjeli dodati jedan primjerak. S obzirom da se širi na vanjsko tržište (torbe su već u Londonu, a uskoro će se moći kupiti i u Americi) te radi redizajn weba i webshopa bilo je logično snimiti video u kojem će svi potencijalni kupci vidjeti kako nastaju njezine unikatne torbe.

mura

Svaka torba je posebna, svaka je unikatni ručni rad, zasebno dizajnirana i ne postoje dvije iste. “Kvaliteta je nešto na čemu inzistiramo i nismo spremni na kompromise”, poručuju iz modnog ateljea Mura Pehnec. Vrhunska talijanska koža, komad po komad pomno birana, predaje se u ruke hrvatskih majstora šivača.

mura9

Uz video koji potpisuje Daniel Kasap, dizajnerica je napravila i seriju fotografija na kojima se mogu vidjeti neki detalji, ali i njezine dvije djevojčice Roza i Tisa koje bi mogle krenuti maminim stopama. Fotografije potpisuje Mladen Šinko, a koncept i ideju Ana Bacinger.

mura3

mura11

mura2

mura4

mura6

mura7

mura8

Komentari