Pogled na more riječkog restorana Molo longo

mololongo1

Nazvan prema šetnici na kojoj se nalazi, riječki restoran Molo longo smješten je na riječkom lukobranu, na drugom katu zgrade putničkog terminala. Ono što će vas instant privući restoranu upravo je njegova lokacija jer osigurava pogled na more sa svakog stola, dok gosti na terasi imaju panoramski pogled na cijelu okolicu i smirujuće plavetnilo.

mololongo2

mololongo3

Unutrašnjost restauranta sastoji se od 70 sjedećih mjesta, ostakljena terasa prima 30 ljudi, tu je i VIP room, a u čaši vina možete uživati i na aperitiv balkonu. Molo longo je idealan za sve ljubitelje svježe ribe i morskih plodova, ali kuhinja chefova Valentine Čatić i Vjekoslava Lazića može zadovoljiti i gurmane koji preferiraju mesna jela.

mololongo6

Zahvaljujući morskoj lokaciji, mediteranska kuhinja ipak ostaje baza jelovnika, a dnevno svježi morski plodovi pripremaju se na moderan način uz fuziju s ostalim svjetskim kuhinjama. Tako na meniju uz omiljene klasike možete pronaći i sushi. Sve to začinite čašom biranog vina i uz pogled na more svoju večeru završite (ili započnite) romantičnim zalaskom sunca.

mololongo7

Dodatne informacije o restoranu i rezervacijama pronađite na službenoj stranici, a Molo longo možete pratiti i na Facebooku.

mololongo8

mololongo9

mololongo5

Komentari