Počinje modno događanje Bipa Fashion.hr

Ljubitelji mode i modni profesionalci i ove će sezone tijekom pet dana (od 17. do 21. ožujka) na Zagrebačkom velesajmu uživati u modnom događanju Bipa Fashion.hr koji je predstavio službenu kampanju s prekrasnom Ivanom Vukušić u glavnoj ulozi.

bipa fashion hr

Kreativni tim pod vodstvom fotografa Franje Matkovića ovog se puta odlučio za dramatičan pristup koristeći crno-bijelu tehniku. U samo dvije nijanse, u minimalističkom stilu, nepogrešivo je prikazan duh snažne i samosvjesne žene, kojoj je moda način izražavanja vlastite osobnosti. Styling je osmislila Doris Fatur, šminka je djelo Kristine Pavlov, a za kosu je zaslužna Andrea Castelli iz frizerskog salona Opium.

I ove sezone dizajneri će pokušati pomaknuti granice očekivanog i izazvati ovacije publike i modne kritike. Među njima su svima poznata dizajnerska imena – Aleksandra Dojčinović, Ivica Klarić, eNVy room, Ivica Skoko, ELFS-i, Ana Maria Ricov, Martina Felja, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Marina design, Krie design, Coded Edge, Morana Krklec, Obekei, HEDRA by Ana Jagić, Ana Bogdan, Vesna Sposa, a prvi put ove sezone predstaviti će se mladi modni brend Kralj&Krajina.

Komentari