Plisirane suknje iz high street ponude

suknjapost

Jedan od trendova koji ne prestaje osvajati fashionistice posljednjih sezona su plisirane suknje. Ovakav model doživio je svoj povratak, a iako podsjeća na školske uniforme, mogućnosti njegovog kombiniranja su raznolike. Možete ih nositi na udobne veste ili košulje, a kombinirajte ih s čizmama i ili tenisicama kako bi izgledali urbano i chic. Ljubiteljice elegantnijeg looka nosit će ih s salonkama i clutch torbama, a nagalašavanje struka u stilu 50-ih godina prošlog stoljeća, pristajat će svakom stilu. Nježne, lepršave, izuzetno ženstvene i višestruko upotrebljive plisirane suknje ove sezone se nose u svim dužinama, debljinama i asimetrijama. Na proljeće ih kombinirajte ih uz prozračne bluze i statement ogrlice, ali imajte na umu kako plisirane suknje dodaju centimetre na nepoželjna mjesta pa ukoliko upravo s centimetrima imate problema, izbjegavajte ih.

suknjapost2

Posebno su trendi i moderne u ovoj sezoni plisirane dugačke suknje u raznim bojama, naročito jarkim ali i sa cvijetnim ili prugastim dezenima. Ovisno o tkanini, obliku i širini nabora mogu se stvarati posve jedinstvene forme ovakvog modela suknje. Za noćne prigode odličan su izbor metalik plisirane suknje, koje pružaju glam look. Svakako se potrudite pronaći model koji će vam pasati i dužinom, a ne samo bojom. Mini vezije plisirane suknje su uvijek bolji izbor za cure koje fokus žele staviti na ostatak outfita, a ne na samu suknju, dok su nešto duži modeli idealni za sve vintage djevojke i one koje žele istaknuti ovaj komad odjeće. Buntovnički stil odražava plisiranja suknja kombinirana s bajkerskom jaknom ili bomber modelom. Možete ju nositi i u stilu sedamdesetih, kombinirajući boho elemente u svojoj garderobi.

Ovakav model nudi bezbroj načina transformacije vlastitog stila i zbog toga je jedan od najpoželjnjijih! U galeriji donosimo one aktualne iz high street ponude.

Foto: Imaxtree

Komentari