Kanadski brend hrvatskih korijena

mila-zovko-1

Priča o modnom imenu Mila Zovko topla je i dirljiva priča. Mila je bila majka osnivačice brenda koji je nastao upravo nadahnut njome – ženom koja je odrasla u BiH i svoju ljubav prema pletenju prenijela sa sobom pri selidbi u Kanadu šezdesetih godina. Njezina kćer, Sandra, djetinjstvo koje je djelila s četvero braće i sestara pamti upravo po mnoštvu pletiva i raznovrsnog dizajna s potpisom svoje majke.

mila

Sandra je odlučila osnovati novi brend koji donosi upečatljivo pletivo kojeg bi poželjela svaka svjetska stilska ikona. Puloveri i prsluci grafičkih uzoraka s mnoštvom boja, idealno se uklapaju u trendi i poželjnu estetiku koja vlada posljednjih zimskih sezona.

mila-zovko-6

Brend Mila Zovko snimio je i lookbook za sezonu jesen/zima 2017. čiji stylinzi ukazuju na to koliko se ovaj brend uklapa u sve što se danas nosi. Opet, ovi pleteni modeli nisu samo jednosezonski, njihov kroj i boje mogu se nositi stalno iznova i svakoj će kombinaciji dati prepoznatljiv potpis.

mila-zovko-8

Sandra modele dizajnira u Vancouveru, a izrađuju se u New Yorku, te se osim u Kanadi i SAD-u dostavljaju i internacionalno, preko službene web stranice. Više informacija možete pronaći i na društvenim mrežama –  Instagramu i službenoj Facebook stranici.

mila-zovko-7 mila-zovko-4 mila-zovko-3 mila-zovko-5 mila-zovko-2

Komentari