Pleteni detalji u interijerima

urban-outfitters-1

Hladnije vrijeme i nadolazeća zima tjera nas da sve više vremena provodimo u kući, zatvoreni na toplom, udobnom, omiljenom nam mjestu, bilo to sofa, krevet ili općenito u mekanoj, prisnoj atmosferi gdje nas očaravaju mirisi zimskih kolača, kuhanog vina i zimskih kompota (na pamet nam domah pada miomiris kuhanih jabuka sa cimetom i suhim šljivama).

ferm-living-3

ferm-living

Mirisne svijeće, toplinu iz kuhinje i razne tople arome u prostoru savršeno će nadopuniti detalji koji toplinu dižu na onu najpoželjniju razinu udobnosti. Pleteni detalji za dom obgrlit će vas svojom mekoćom i udobnošću da iz njihovog zagrljaja nećete htjeti izaći do proljeća.

@sootielimetree

@sootielimetree

Osim dekica i jastuka, tu toplu atmosferu možete ostvariti sa stvarno maštovitim, razigranim i u raznim bojama izvedenim tabureima, jastucima, foteljama, dječjim namještajem i sl. Zanimljiva tekstura naizgled ručne izrade uvijek je iznimno primamljiva jer unosi u prostor i eklektičnu dizajnersku, a ponekad umjetničku atmosferu. Rastuća scena DIY kreativaca prihvatila je pletivo kao izazov i u interijeru tako da se uz malo truda i istraživanja po internetu i platformama kao što je Etsy mogu naći stvarno krasni komadi koji će donijeti originalnost ručne izrade u interijer.

Posebno su nam za oko zapeli maštoviti ukrasni jastuci (kao ovaj u obliku kaktusa) ili maštovito, a praktično rješenje naslonjača jastuka koji će vas doslovno zagrliti. Ili vi njega.

@newroominterior

@newroominterior

@newroominterior

@newroominterior

Naravno, za one praktičnije tu je uvijek i ostatak ponude već poznatih brendova, a on nimalo ne zaostaje. Donosimo nekoliko ideja kako ukrasiti prostor i istovremeno ga učiniti oazom udobnosti.

pletivo

Foto: Urban Outfitters, Ferm Living, Instagram

Komentari