3 plaže do kojih još možete skoknuti ovog vikenda

plazevikend-bevanda

Za vikend predviđaju lijepo vrijeme, a ako već niste na putu do Jadrana kako bi iskoristili posljednje dane godišnjeg, donosimo tri plaže do kojih vrijedi skoknuti ovaj vikend. Neke, poput onih na opatijskoj rivijeri, pogodne su i za jednodnevan izlet – red kupanja, red finog ručka i red sladoleda napunit će vam baterije za cijeli sljedeći tjedan. Druge možete promatrati kao mali vikend bijeg, pronaći smještaj i dva puna dana uživati bez stresa.

Opatija (Bevanda Beach Resort)

Kao što smo već spomenuli, odlazak u Opatiju odličan je i kao jednodnevni izlet. Ako još niste, svakako posjetite Lido Beach Resort, prošlogodišnji dodatak turističkoj ponudi, realiziran zahvaljujući vlasniku obližnjeg butik hotela i restorana Bevanda. Prostire se na 5000 četvornih metara preuređene plaže Lido i osigurava sve što vam je potrebno za ugodan odmor – ležaljke, masaže, ponudu koktela… U blizini je svih hotela i ostalih gradskih sadržaja, a ulaz je slobodan za sve.

plaze-opatija2

plaze-opatija6

Rovinj (Mulini Beach)

Cijelo područje uvale Lone, Mulini Beach plaža u sklopu koje se nalazi i nagrađen bar, te šetnica čiju arhitekturu potpisuje višestruko nagrađivan arhitektonski studio 3LHD, potpuno su obnovljeni 2014. godine i otada privlače uzdahe i pohvale svih prolaznika i gostiju. Ulaz je dopušten svima, a na izbor imate šljunčanu plažu, ležaljke više vrsta te fotelje i stolove tako da osim dolaska na kupanje, ovdje možete odmoriti i samo uz piće gledajući zalazak sunca.

mulini-velika

plaze-mulini4

Zadar (Zaton Holiday Resort)

Ove godine proglašen najpoželjnijom europskom destinacijom, Zadar privlači horde turista. Nakon šetnje poluotokom, isprobavanja raw torti u Coffee & Cake Zadar ili šetnje Taste and Travel i Beer Craft Festivalom koji se održavaju ovog vikenda, zaputite se u obližnji Zaton i uređenu plažu Holiday Resorta. Pogodna je za djecu zbog plitkog ulaska u more i raznih zabavnih sadržaja, a odrasli je vole zbog vodenih sportova i beach barova. Ulaz se plaća, ali pruža opciju cjelodnevnog parkinga i sve sadržaje na korištenje.

plazevikend-zaton

plazevikend-zaton2

Foto: Mulini Beach, Zaton.hr, Lido Beach Opatija

Komentari