Play & Go vreća za organizaciju dječjih igračaka

Održavati dječju sobu urednom često se čini kao nemoguća misija, no upravo idejom pretvaranja nemogućeg u moguće poigrala se belgijska kreativna tvrtka Play & Go, koja je osmislila, dizajnirala i tržištu predstavila svoje zabavne vreće za organizaciju dječjih igračaka.

Play & Go vreća jednostavan je i efektivan način za pohranjivanje omiljenih igračaka vaših najmlađih, koje više nećete pronalaziti po cijelome stanu, a i smanjit ćete vjerojatnost da se zagube u kući. Ovaj 2 u 1 proizvod ne služi samo kao mjesto za pohranu lutaka, automobila, lopti i Lego kockica, već je i odlična podloga za igranje. Kada ju napunite igračkama, u jednom potezu ju stežete i sve dječje zanimacije nalaze se na jednom, dobro vam poznatom mjestu.

Vreća je izrađena od čistog pamuka, dugog je vijeka i velike kvalitete, a svojim dizajnom pouzdano će usrećiti djecu i roditeljima također staviti osmijeh na lice. Prepoznajući važnost razvijanja kreativnosti djece kroz igru, Play & Go tvrtka osmislila je ovu vreću u cijelom nizu boja i printeva, a na nekima od njih čak su radili poznati dizajneri i ilustratori.

Ipak, najpopularniji su crno-bijeli modeli s uzorkom pande ili brkova, a mame ih obožavaju jer su idealno prijenosno rješenje za nositi sve igračke najmilijih na plažu, u park ili na putovanje. Sve o ovim zabavnim i funkcionalnim vrećama doznajte na službenoj stranici brenda, gdje je dostupan i webshop.

Foto: Instagram

Komentari