Planinarske pustolovine pretvorite u trajnu uspomenu

 

3d print 1

Svi ljubitelji prirode jednom krenu u otkrivanje planina i njihovih prekrasnih planinarskih i hiking staza. Svaka donosi svoju originalnu priču i nitko ne ostaje ravnodušan ispred snage planine, njezine prekrasne prirode i svega što ona skriva. Istraživanje tih visina, bilo da se radi o pitomijim stazama na primjer Medvednice ili nešto surovije, no ništa manje očaravajuće, prirode Velebita, i ostalih još moćnijih planina, uvijek ostavlja izniman utisak na svakog planinara.

Dogodovštine tijekom uspona, druženja i sve ono što vidimo u tom prekrasnom i često nadrealnom krajoliku godinama, čak i desetljećima nakon, prepričavaju se i nanovo proživljavaju sjećanjem.

3d print fejs opcija

3d print 6

No, postoji način kako podsjetnik, možda čak i cijelu uspomenu sada možete materijalizirati i to pomoću suvremene tehnologije 3D printa. Nice Trails iz Barcelone donose 3d isprint staza kojima ste kročili po planini. Materijal koji koriste za print je vapnenac tako da je i isprint na neki način ‘prirodan’. Isprint donosi ne samo 3d prikaz staze, već postaje dekorativan element koji osim što podsjeća na ono bitno u prirodi, čini vaš prostor i dom jedinstvenim.

3d print 3

Naručiti svoj komad staze možete na nicetrails.com,  a sve novosti pratite na njihovoj Facebook stranici i Instagram profilu.

3d print 5

Sljedeći put kada ćete prepričavati jednu od svojih uzbudljivih planinarskih priča, moći ćete i pokazati točno gdje se odvila.

3d print 4

Foto: Nice Trails

Komentari