Slatke male dekoracije za dječju sobu

pinkyy

Iako se u stambenim prostorima ponekad suzdržavamo biti pretjerano kreativni, koristiti jake boje ili neobične detalje, dječja soba s vremenom postane prava mala oaza za kanalizirati vlastitu maštovitost i kreativu. Uoči dolaska prinove u obitelj, mnogi roditelji veliku pažnju posvećuju upravo uređenju dječje sobice, kako bi ona bila spremna, dekorirana i savršeno funkcionalna za dijete i sve njegove potrebe.

pinkyy6

Dašak inspiracije roditeljima pružaju mali domaći brendovi, specijalizirani upravo za detalje koji dječji svijet čine potpunim. Jedan od njih je Pinky Kiky, posvećen dizajnu dječjih interijera, koji nas uvodi u čaroban svijet zidnih dekoracija, ogledala, kutija za igračke, svjetiljki, posteljina i jastučića, i to sve samo za najmlađe i najslađe, no ne sumnjamo kako u ovim proizvodima uživaju i oni nešto stariji.

pinkky7

U ponudi je nekoliko kategorija spomenutih proizvoda, a svi se oni mogu personalizirati i prilagođavati vlastitim željama po pitanju boja i dimenzija u kojima dolaze. Najšarmantniji detalj definitivno su zidne dekoracije, odnosno imena djece koja kao ukras mogu krasiti vrata ili zid dječje sobe, a imenu se mogu dodati i drugi simpatični i šećerno slatki detalji; leptiri, ptičice, zvjezdice, cvjetovi, krune, mjesec, oblak, zeko, medo, krletka, kočija, stablo ili grana.

Pinky Kiky proizvodi već su osvojili mnoge mame i tate, a želite li i vi učiniti dječju sobu još posebnijim mjestom, posjetite Pinky Kiky web stranicu ili Facebook profil.

pinky2

pinkyy5

pinkyy8

pinkyy10

pinkyy2

pinkyy4

pinkyy3

Foto: Pinky Kiky

Komentari