Piña Colada lampa novi je hit

pinacoladalamp6

Dizajnerski studio Goodnight Light osnovale su Lorena Canals i Eva Newton, podijelivši svoj rad između Pariza i Barcelone. Njihov je cilj unijeti u dječje sobe dašak kvalitetnog dizajna u zaigranom obliku jer smatraju da dobar dizajn nije samo za odrasle – no Goodnight Light radovi toliko su simpatični da ih i odrasli naposljetku stave na svoje liste želja. Studio se bavi rasvjetnim tijelima pa tako u ponudi imaju noćne lampe u obliku papirnatog brodića, beba i sova, no nama je za oko posebno zapeo svijetleći ananas.

pinacoladalamp10

Piña Colada lampa jedna je od njihovih prvih, a otkad su je prvi puta osmislile doživjela je izdanja u raznim bojama. Zlatne i srebrne dolaze u ograničenim količinama svake godine dok su u redovitoj prodaji pastelno zelena, žuta i ružičasta, neonski crvena i zelena te bijela. Kako same kažu, dizajn će se uklopiti u svaki prostor s dozom kiča, a nježno toplo svjetlo koje emitira čini ovu svjetiljku idealnu za noćni ambijent.

pinacoladalamp1

Brend Goodnight Light možete pratiti na njihovoj službenoj stranici ili na Instagramu, a iako nemaju web-shop brojne svjetske online trgovine prodaju ovu lampu po cijeni od oko 85 eura.

pinacoladalamp7

pinacoladalamp9

pinacoladalamp5

pinacoladalamp8

pinacoladalamp2

pinacoladalamp3

 

Foto: @goodnightlight

Komentari