Piknik u Johannu Francku spaja business i zabavu

franck5

Piknik je novi program pokrenut s ciljem modernizacije komunikacija, medija i marketinga. Piknik je edukacija, inspiracija i zabava na jednom mjestu. Prvi će se održati u ponedjeljak, 21. ožujka u kavani Johann Franck.
Na dan kada kalendarski počinje proljeće Zagreb dobiva novo mjesto susreta komunikacijske industrije, marketinga, medija i businessa. Ime mu je Piknik, a u svom prvom izdanju u ponedjeljak, 21. ožujka dovodi goste iz Silicijske doline koji će ispričati zašto je Silicijska dolina nastala u Kaliforniji i što treba napraviti da se uskoči u taj brzi vlak.

franck6

Svoja iskustva sa svima koji dođu na prvi Piknik podijelit će Russell Siegelman, koji više od 20 godina radi u Silicijskoj dolini kao investitor i direktor kompanija te je profesor na jednom od najprestižnijih američkih fakulteta, Stanfordu. Siegelman je 11 godina bio parter u u Kleiner Perkins Caufield & Byers, jednom od najpoznatijih fondova u Kaliforniji, a radio je i u Microsoftu na lansiranju niza proizvoda. Investitor je u više od 40 tehnoloških start up kompanija. Na Piknik uz Siegelmana stižu i polaznici poslijediplomskog MBA programa na najprestižnijim američkim poslovnim školama, Stanforda i Yalea.

franck4

Iza projekta Piknik stoje agencije 404 i Pepermint, organizatori najvećeg komunikacijskog festivala u regiji, Weekend Media Festivala. Piknik je zamišljen u dva dijela: prvi dio se sastoji od predavanja i rasprava o aktualnim temama, a drugi dio je party i networking, odnosno zabava i druženje. Piknik će se u Zagrebu održavati svaka dva mjeseca, a novosti možete pratiti na Piknik Facebook eventu.

T.R.

Komentari