Upoznajte novo sredstvo za vrhunsku njegu kože lica

dajanapajkic4

Dajana Pajkić (foto: Jelena Balić)

Kada govorimo o njezi i brizi za vlastitu kožu lica, onda moramo upoznati novi Philips VisaCare uređaj koji se nedavno pojavio na tržistu. Među prvima ga je isprobala vizažistica i Journal kolumnistica Dajana Pajkić te iz prve ruke donosi vlastito iskustvo i dojmove. Dakle radi se o aparatu koji koristi tehnologiju mikrodermoabrazije, ali za kućnu upotrebu.

Philips-VisaCare_foto1

VisaCare je tretman obnove površinskog sloja kože s nastavkom za osjetljivu i normalnu kožu. Masira kožu potičući cirkulaciju krvi uz istovremeno uklanjanje mrtvih stanica i omogućavanje prirodnog obnavljanja stanica. Vakumska masaža intenzivno potiče mikrocirkulaciju. Koža se nježno podiže i razvlači, čime se masiraju njezini dublji slojevi. Povećava se protok krvi čime se kisik i nutrijenti dovode do površine. Postiže se revitalizirani izgled. Nastavak za piling nježno uklanja dio rožnatog sloja (gornji sloj kože) i podebljava epidermu (drugi sloj kože), ostavljajući kožu glađom i sjajnijom. Koža se potiče na obnovu stanica.

Uporaba samog uređaja je vrlo jednostavna. Na čistu i suhu kožu prislonite aparat, nastavak usmjerite vodoravno na lice i pomičite ga ravnim linijama od centra lica prema van. U početku svako područje lica tretirajte 2-4 puta, a nakon nekog vremena, kad se koža malo navikne na aparat onda povećajte na 4-6 puta i koristite ga 2 puta tjedno. Nakon što završite s korištenjem, nastavak skinite, operite pod mlazom vode i osušite ručnikom.

Philips-VisaCare_foto2

“VisaCare aparat koristim više od dva mjeseca i primijetila sam upravo one promjene za koje je aparat i specijaliziran. Koža je puno čišća, glađa, zategnutija i jednostavno blistavija. Sve preparate koje koristim nakon što lice tretiram VisaCareom, djeluju u potpunosti jer im aparat omogućuje prodiranje u dublje slojeve kože. Još jedna pozitivna strana je ta što mi štedi vrijeme i češće odlaske u kozmetičke salone. Koristim ga dva puta tjedno po 5 minuta, a rezultati su vidljivi nakon mjesec dana. Mislim da je i više nego dovoljno razloga zasto i vi već sutra ne biste svoju njegu započeli s VisaCare aparatom.” zaključila je Dajana.

Komentari