Philips predstavio revolucionaran uređaj

Philips_AquaTrioPro_FC7088_4

Philips je predstavio zaista jedinstven, revolucionaran uređaj – usisavač AquaTrio Pro koji istovremeno usisava, briše i suši vaše podove. Vrlo jednostavno, lako i brzo čišćenje te predivan osjećaj čistoće koji ostaje nakon ovog uređaja nezamjenjiv je u svakom domu.

uu

Volimo uživati u lijepom, čistom i urednom prostoru po našoj mjeri – nakon prenapornog radnog tjedna, prijeko nam je potreban odmor u našoj oazi mira. No, upravo vikendom slijede ona mrska čišćenja životnih prostora, koje bismo vrlo rado izbjegli i prebacili na nekog drugog.

Philips_AquaTrioPro_FC7088_8

Zato je Philips AquaTrio Pro idealan uređaj, toliko efikasan i moćan da ga čak i muškarci vole koristiti. Testirao ga je i komičar Ivan Šarić koji je otkrio svoj novi smisao vikendom: “Samo čekam prljav pod. Čudo kako mali radi i za razliku od nas nikada ne zakaže! Prava mašina od usisavača, stvoren za mušku ruku“.

Ovaj usisavač ima nekoliko vrhunskih značajki, a najveća mu je prednost Aqua Cyclone sustav koji usisava, uvlači i uklanja svu prolivenu tekućinu, prljavštinu i prašinu dok četke od mikrovlakana koje se okreću u suprotnim smjerovima nanose maglicu čiste vode radi učinkovitog podizanja prljavštine. Tako se sva prljavština otapa u vodi i ostaje u zasebnom spremniku. I kada pomislite, a tko će osušiti svu tu tekućinu – AquaTrio Pro iznenađuje – brzina rotiranja njegovih četki stvara protok zraka nakon kojeg pod ostaje gotovo suh. AquaTrio Pro pogodan je za sve tvrde podove: drvo, parket, laminat, vinil/linoleum, keramika/pločice, mramor i prirodni kamen.

Philips_AquaTrioPro_FC7088_3

Nikako ne treba zanemariti kako ovaj uređaj vrlo učinkovito uklanja i do 99% bakterija i alergena iz vašeg doma, uz minimalnu upotrebu deterdženta. Ako do sad niste bili ljubitelj čišćenja, sigurni smo kako ćete od sad čišćenje obaviti brže i s lakoćom održavati vaš dom prekrasno čistim. A vrijeme koje ste uštedjeli ovim 3-u-1 uređajem provedite radeći ono što zaista volite. Ovaj usisavač ima nekoliko vrhunskih značajki, a najveća mu je prednost Aqua Cyclone sustav koji usisava, uvlači i uklanja svu prolivenu tekućinu, prljavštinu i prašinu dok četke od mikrovlakana koje se okreću u suprotnim smjerovima nanose maglicu čiste vode radi učinkovitog podizanja prljavštine. Tako se sva prljavština otapa u vodi i ostaje u zasebnom spremniku.

Brzina rotiranja njegovih četki stvara protok zraka nakon kojeg pod ostaje gotovo suh. AquaTrio Pro pogodan je za sve tvrde podove – drvo, parket, laminat, vinil/linoleum, keramika/pločice, mramor i prirodni kamen. Nikako ne treba zanemariti kako ovaj uređaj vrlo učinkovito uklanja i do 99% bakterija i alergena iz vašeg doma, uz minimalnu upotrebu deterdženta. Ako do sad niste bili ljubitelj čišćenja, sigurni smo kako ćete od sad čišćenje obaviti brže i s lakoćom održavati vaš dom prekrasno čistim. A vrijeme koje ste uštedjeli ovim 3-u-1 uređajem provedite radeći ono što zaista volite.

Komentari