Za koji osmijeh ćete se odlučiti danas?

Philips Sonicare DiamondClean četkica za zube

DiamondClean električna četkica najluksuzniji je model četkica Philips Sonicare koji pruža sveobuhvatni pristup oralnoj higijeni. Dovoljno je reći i da najpoželjniji gadget i modni dodatak za nju i njega odsad stanuje u kupaonici. Ne samo naprednom soničnom tehnologijom, DiamondClean privlači pažnju i svojim elegantnim linijama, modernim sofisticiranim dizajnom i atraktivnim bojama među kojima možete odabrati onu koja najbolje ocrtava vaš stil.

Philips Sonicare DiamondClean četkica za zube

Sa svojih 5 načina rada zadovoljava potrebe i osoba sa osjetljivijim desnima kao i one kojima su prioritet bjelji zubi. Ovisno o učinku koji želite postići možete birati između ovih 5 načina rada koje odlikuju različite vibracije i amplitude pokreta kako bi se u potpunosti prilagodile vašim potrebama: Clean/čišćenje, Gum Care/njega desni, Polish/poliranje, Sensitive/osjetljivo te White/izbjeljivanje. Tražite još? Philips Sonicare DiamondClean je i najbolji suputnik kojeg ćete imati na putovanjima, zahvaljujući svojoj dodatnoj opremi. Uz četkicu dolaze i dodatne glave četkice, indukcijski punjač, elegantna čaša, putni etui koji je ujedno punjač preko USB priključka te USB kabel i USB punjač.

Philips Sonicare DiamondClean četkica za zube

Glavu četkice pokreće sonična tehnologija sa 62 000 pokreta minuti koji usmjeravaju tekućinu duboko u međuzubni prostor i uzduž linije desni. Ova četkica uklanja 7 puta više plaka sa zuba od manualnih četkica, drugim riječima, 700% je učinkovitija od tradicionalne četkice. Jedinstveni pokreti glave četkice stvaraju dinamično fluidno djelovanje koje usmjerava tekućinu duboko u međuzubni prostor čisteći teško dostupan prostor vlaknima četkice. U prilog visokoj učinkovitosti govori i istraživanje da su četkice Philips Sonicare prvi izbor stomatologa diljem svijeta kad su u pitanju sonične četkice.

philips-cetkica-4

Nakon svega, sasvim je jasno da vam ostaje samo ona slatka briga – za koji osmijeh ćete se odlučiti danas? Širok, blistav, iskren, zarazan, zavodljiv, srdačan… Jer zdravi bijeli zubi više nisu vaša briga – tu uskače inovativna električna četkica Philips Sonicare DiamondClean koja će vam o mogućiti da o svojim zubima brinete pravilno i besprijekorno, ujedno jednostavnije i s više stila.

Philips Sonicare proizvode možete pronaći u Elipso dućanima i na www.sonicare.hr.
Advertisement

Komentari