Romantični ukrasi za kosu s hrvatskim potpisom

PERLET11

Ukrasi za kosu u svim svojim varijantama ostavili su snažan trag na modne piste u posljednjoj sezoni i profilirali se u jedan od vodećih modnih, pa čak i beauty trendova, kada je riječ o idejama za stiliziranje kose. Kopče, mašne, trake i obruči za kosu, neke su od sugestija kako upotpuniti frizuru ili ju čak uz pomoć njih i kreirati, a njima se pozabavio i mladi hrvatski brend Perlet, koji je u svojoj prvoj kolekciji relativno nedavno predstavio vlastite ukrase za kosu.

perlet2

Perlet detalji ručno su rađeni i unikatni komadi u službi nakita, koji su dovoljno sofisticirani da se nametnu kao logičan izbor za mnoge svečane prigode, a naročito vjenčanja. Upravo su Perlet ukrasi krasili kosu modela na nedavnoj eNVy room reviji u sklopu koje su predstavljeni novi modeli njihovih haljina, pa tako i onih večernjih, te dali kolekciji dodatne obrise romantike i glamura.

perlet10

Ručna izrada Perlet ukrasa daje im još veću vrijednost. Precizno planirani i skicirani, s papira su preneseni na kosu u obliku unikatnih, žicom ručno vezenih detalja ukrašenih cirkonima i prirodnim oblicima perli u nježnim tonovima i boja koji pristaju svakoj boji kose. Više o ovim kopčama za kosu, ukosnicama i vijencima saznati možete na Perlet Facebook stranici.

perlet4

perlet9

perlet3

perlet7

perlet5

perlet8

Perlet

Foto: Perlet

Komentari