Perleraj kolekcija kreirana posebno za ljeto

perleraj2

Nova kampanja brenda Perleraj dizajnerice Katarine Radnić donosi kolekciju nakita kreiranu posebno za ljeto, s mnogo detalja i osvježavajućih noviteta. U kampanji je naglasak na opuštenoj atmosferi u prirodi, a u središtu cijele priče je bivši model Ivana Ergić na fotografijama Rajne Raguž. Jednostavna i prozračna nova Perleraj kolekcija idealna je za ove vruće ljetne dane.

perleraj1

Nova Perleraj kolekcija, uz već poznate invisible lančiće, donosi i mnoge novitete. Dizajnerica Katarina Radnić u asortiman svog brenda uvela je lančiće od srebra s pozlatom te s rosegold pozlatom. Posebno za ljeto novost su privjesci zvjezdice i školjke, a kamenčići su u ovoj kolekciji zastupljeni kao visible verzija invisible lančića, te umjesto na flaksu vise na lančiću. Materijali od kojih su rađene narukvice i lančići su poludragi kamenčići u pravim ljetnim bojama kao što su tirkizna, ljubičasta, tamno plava, ciklama, bijela, žuta i narančasta, a koje prate narukvice od špaga u istim bojama s ukrasima Seashell, Starfish i Waves, napravljenim od srebra s pozlatom i rosegolda.

perleraj3

U kampanji je naglasak na atmosferi koja opisuje #nevertakeoffs – nakit tako lagan, jednostavan i svakodnevan da ga se ni ne osjeti, pa ga stoga žena ni nema potrebu skidati. Oblak kao zaštitni znak prisutan je i u ovoj kolekciji da nas podsjeti na lijepe trenutke, da nađemo vremena u danu pogledati u oblake i uživati.

Foto: Rajna Raguž (RRVizual)

Digitalna obrada: Maja Topčagić

D.Č.

Komentari