Maske za ‘good skin day’

Peach & Lily sheet maske

Maske za lice beauty brenda Peach & Lily danas se mogu naći u kozmetičkim torbicama mnogih poznatih djevojaka i žena, poput blogerice Chriselle Lim ili YouTube zvijezde beauty svijeta – Michelle Phan. Vole ih i preporučaju čak i strani make up artisti, jer su cijenom vrlo pristupačne, a istovremeno i efektivne.

Peach & Lily specijalizirani je web shop za korejsku kozmetiku, ali i proizvođač vlastite kozmetike nadahnute, naravno, korejskim principima njege kože. O njegovim ‘sheet’ maskama priča se već neko vrijeme, a novost su tri maske koje će vašem licu pouzdano osigurati onaj ‘good skin day’. Jedna od te tri maske doista se i zove tako, a pridružuju joj se još i ‘Reset Button’ maska te ‘Chubby Cheeks’ maska.

Peach & Lily sheet maske3

Mogu se kupiti svaka za sebe ili u setu koji čine sve tri maske. Svima im je zajedničko da daju instantne rezultate. ‘Good Skin Day’ maska dubinski hidratizira kožu, hraneći ju vitalnim mineralima i vitaminima, antioksidansima i sastojcima koji će kožu razbuditi i dati joj onaj sjaj iznutra.

Peach & Lily sheet maske4

‘Reset Button’ maska, kao što joj i ime kaže, restira stanje vaše kože. Svojim moćnim sastojcima umiruje kožu, bori se s njenim upalnim procesima, hidratizira, njeguje i jača prirodnu barijeru kože. ‘Chubby Cheeks’ maska pomaže opuštenoj koži s finim linijama i borama. Bori se s gravitacijom, i to sastojcima koji učvršćuju kožu, čine ju elastičnijom te vizualno podižu, zaglađujući fine linije i bore.

Peach & Lily sheet maske2

Maske možemo i mi kupovati u Peach & Lily webshopu, koji možete posjetiti ovdje. S obzirom na ‘hype’ koji je oko njih nastao, trenutno su rasprodane, no nove zalihe ubrzo stižu i obećavaju fenomenalne rezultate na koži.

Foto: Peach & Lily

 

Komentari