Ove sandale osvajat će simpatije u proljetnoj sezoni

paula cademartori

Istančana talijanska estetika polako, ali sigurno osvaja modni svijet. Aquazzura, Sergio Rossi i Giuseppe Zanotti, neki su od talijanskih prvaka modnih dodataka, čije se nove kolekcije iz sezone u sezonu prate s velikim interesom. U pretežito muško društvo, prije nekoliko godina ušla je i jedna ženska dizajnerica, Paula Cadermatori, koja je 2011. predstavila svoju prvu kolekciju torbica, da bi prošle godine na tržište lansirala i debitantsku kolekciju cipela.

Pauline cipele, koje su bile logičan potez nakon izuzetno dobro primljene linije torbica, u kratkom su vremenu stekle pravu malu vojsku obožavateljica. Baš poput torbica, njene sandale pršte bojama i geometrijskim uzorcima, vrlo su vedre i šarene, te uz njih nisu potrebni nikakvi dodatni asesoari. Obitelji ‘statement’ cipela, Paula je u predproljetnoj sezoni pridodala i dva nova senzualna i elegantna modela.

Sandale na visoku potpeticu, ukrašene predimenzioniranim bijelim biserima, zovu se Diana, dok su ravne sandale s istim detaljem nazvane Gloria. Obje verzije vežu se oko gležnja, a onu s potpeticom karakterizira i resicama bogati ukras. Ova dva cool modela predodređena su za uspjeh s dolaskom toplijih dana; na crvenom tepihu već ih je prošetala holivudska zvijezda January Jones, a u njima ovih dana uživa i svjetski poznata blogerica Leandra Medine.

Foto: Paula Cademartori

Komentari