Poznati pariški brend stigao u zagrebački store Bon Ton

Bon ton je obogatio zagrebačku scenu kako glazbom tako i modnim novitetima. Ove jeseni u svoju ponudu dovodi o poznati svjetski brend Paul & Joe koji će tako prvi put biti dostupan u Hrvatskoj.

paul & joe

Paul & Joe pariški je brend koji je 1995. godine u Parizu pokrenula dizajnerica Sophie Albou te ga nazvala po svojim sinovima. Iako inicijalno posvećen muškoj modi, uskoro se ponudi priključila ženska kolekcija, a mlađa sestra brendu, Paul & Joe Sister, nastao je deset godina kasnije, 2005. godine. Paul & Joe Sister predstavlja zaigranu, dostupniju i šareniju verziju orginalnog brenda.

paul and joe jesen (1)

Paul & Joe Sister kolekcija za jesen 2015. prepuna je nijansi plave i sive boje, a donosi sve od haljina i hlača do košulja i kaputa. Kombinacija je klasičnih no istovremeno zaigranih i lako nosivih modela koji su izrađeni od kvalitetnih materijala, pamuka, vune, pletnine i trapera. Osmišljena i proizvedena u Francuskoj, kolekcija Paul & Joe Sister, garancija je pariškog šika i pomno razređene pariške opuštenosti.

paul and joe jesen

Najnovija kolekcija uključuje i mini kolekciju nastalu u suradnji s Ellom Rose Richards, 19-godišnjim modelom, unukom Keatiha Richardsa, čija je majka bivši model Lucie de la Falaise, iz obitelji s dugom tradicijom prelijepih žena i modela. Ella nosi sjajnu kombinaciju modnih i rock’n’roll gena što je vrlo brzo prepoznao modni svijet te je uz revije najvećih brendova, postala zaštitnim licem za brojne kampanje za proljeće 2015. među kojima su Tom Ford i Burberry, a suradnja s Paul & Joe Sister njezin je prvi izlet u dizajnerske vode.

paul and joe jesen

Kako bi Paul & Joe look bio potpun, u bon tonu je dostupna i posebna edicija tenisica – rezultat francuske suradnje Paul and Joe i brenda National.

Posjetite bon ton u Dežmanovom prolazu 5 (Zagreb)!

paul and joe jesen (4)

paul and joe jesen (5)

paul and joe jesen (6)

Paul-&-Joe-x-National-Standard

Komentari