7 proljetnih kombinacija poznate Talijanke

 

patricia manfield

Patricia Manfield postala je poznata zbog svoje ljepote, opuštenog stila i zabavnog Instagram profila. U tome su joj pripomogli i brojni street style fotografi. Iako se proslavila zahvaljujući društvenim mrežama, njezina pojavljivanja na Tjednima mode, s dečkom Giottom Calendolijem, najviše su privlačila pažnju.

patricia manfield

Patricia već neko vrijeme daje do znanja svojim pratiteljima kako kreće i sa svojom glazbenom karijerom, što ne znači da joj je moda postala sporedna stvar. Posjetila je nedavno održane revije za sezonu jesen/zima 2017./2018. te ponovno bila zapažena na poznatim street style stranicama.

patricia manfield

Ova ljepotica tvrdi kako sve njezine fotografije nastaju opušteno i spontano te kako je to sve samo jedna velika zabava, koja ju je očito lansirala u modni, pa sad i glazbeni biznis. Patricia je još jedna žena koja podsjeća na dobar casual stil Talijanki. Iako se, kako sama kaže, najbolje osjeća u trapericama, T-shirtu i ravnim cipelama, ovog proljeća odlično je izgledala i u ostalim kombinacijama. Izdvojili smo ih nekoliko!

patricia manfield

patricia manfield

patricia manfield

patricia manfield

Foto: @patriciamanfield

Komentari