Highlighter koji licu pruža prirodan i zdravi sjaj

pat3

Valentino

Kada je Pat McGrath prošlog listopada predstavila prve proizvode iz svoje kolekcije make upa, mnogi su bili oduševljeni što će neke od tajni njene vizažističke virtuoznosti napokon biti otkrivene. Nakon velikog uspjeha pigmenata, slavna make up artistica ovog je proljeća odlučila proširiti svoju Pat McGrath Labs beauty liniju, a novost je highlighter, koji je kao takav definitivna inovacija na tržištu.

Od highlightera, odnosno posvjetljivača očekuje se da naglasi dijelove lica kao što su jagodice obraza, luk obrva, čelo, nos ili brada te da licu generalno osigura svježi look i lijepi, transparentni sjaj. Pat je u ovu svrhu razvila Skin Fetish 003, highlighter set od čak tri proizvoda, u kojem se nalazi kist, stick s dvije strane (balzamom i kremom) te pigment u kamenu.

pat2

Skin Fetish Nude 003 (@patmcgrathreal)

Zanimljivo je da je ovaj proizvod razvijala čak 25 godina, koristeći njegove prednosti i usavršavajući ga na svakom snimanju i svakoj reviji u svojoj karijeri. Njeno tajno oružje, koje napokon dolazi u prodaju, neki su usporedili s trenutno popularnim strobingom, prirodnijim načinom konturiranja lica highlighterom, no razlika je u tome da se uz kremu (koja je ključna i jedina stavka strobinga) ovdje koristi i balzam i sami pigment. Rezultat je svjetlom obasjana, zdrava koža eteričnog sjaja, postignuta proizvodom koji je na licu posve nenametljiv i ne akumulira se u finim linijama i borama, kao što je to često slučaj kod drugih highlightera.

pat

Skin Fetish Golden 003 (@patmcgrathreal)

Pat je na Instagramu već pokazala kako njen highlighter izgleda na licima modela, a proizvod je u svom službenom obliku u kojem će doći u prodaju premijerno isproban na nedavno održanoj Valentino reviji. Skin Fetish 003 dostupan je u dvije varijante, Nude 003 (srebrna) i Golden 003 (zlatna). U prodaji će se naći 26. travnja i biti dostupan za kupnju u Sephori, kao i na stranici patmcgrath.com, na kojoj već postoji lista čekanja za ovu limitiranu make up poslasticu.

Foto: IMaxTree, Instagram

Komentari