Usne posute šljokicama direktno s modnih pista

patmcgrath1

Taylor Hill i Bella Hadid

Poznata svjetska vizažistica Pat McGrath ovih je dana lansirala svoj najnoviji set ruževa i u trenu oduševila ljubitelje zanimljivog make up-a. Ovi su ruževi imali svoju premijeru na Tjednu visoke mode u Parizu kada su prošetali modnom pistom revije Atelier Versace, na usnama ljepotica kao što su Taylor Hill ili Bella Hadid, a odmah po završetku revije društvene su mreže brujale samo o šljokicama boje vina koje tako efektno privlače pozornost.

Kolekcija je četvrta u nizu, zove se Lust 004, a sastoji se od tri različite opcije – Version Flesh (nude), Version Vermillion Venom (upečatljiva crvena) i Version Bloodwine (tamna crvena) od kojih svaka dolazi u paketu s dva mat ruža, prozirnim sjajilom, zlatnim pigmentom i ekstra sitnim šljokicama za miješanje i postizanje ovog looka s modnih pista.

Ovako upečatljive usne s gotovo trodimenzionalnim vizualnim efektom Pat McGrath je na reviji kombinirala uz prirodan ostatak make-upa – oči naglašene maskarom i malo rumenila, kako bi u potpunosti došle do izražaja. U kratkom videu pogledajte kako to izgleda na modelu Belli Hadid, a za set pratite stranicu Patmcgrath.com, lipstick kit postaje dostupan javnosti 30. kolovoza.

patmcgrath5

Lust 004 Version Bloodwine

patmcgrath4

Foto: Getty Images, Instagram

Komentari