Funkcionalna dekoracija doma

pastor 1

Unutrašnje uređenje doma i poslovnih prostora često shvaćamo kao ‘slatke muke’. Koji ćemo stil odabrati, hoćemo li kombinirati više njih te u konačnici kakav dojam želimo ostaviti s prostorom koji je često ogledalo našeg života, bilo privatnog ili poslovnog…

pastor 3

U takvim prostorima neki predmeti imaju svoje zadano mjesto, a neke je poželjno imati, iako se svojim izgledom ne uklapaju uvijek u stil uređenja. Tako je tvornica Pastor osmislila nove aparate za gašenje požara koji se svojim modernim izgledom uklapaju u prostore – radi se o liniji aparata naziva linije Pastor 1930.

pastor6

Po svojoj konstrukciji, načinu proizvodnje i kontrole te svojim tehničkim karakteristikama Pastor aparati u potpunosti udovoljavaju visokim zahtjevima važećih hrvatskih i europskih normi i/ili Direktiva. Nositelji su znaka ‘Hrvatska kvaliteta’ te imatelji certifikata integriranog sustava upravljanja kvalitetom, okolišem, zdravljem i sigurnosti na radu prema ISO 9001, ISO 14001 i OHSAS 18001.

Raspoloživi su u više boja te su svojom veličinom namijenjeni kućama, vikendicama, osobnim automobilima i svim onim mjestima koja nemaju zakonsku obvezu držanja vatrogasnih aparata.

pastor7

Ideja za aparat Pastor 1930 je nastala kroz viziju spajanja funkcionalnosti proizvoda s visokim standardima u uređenju modernih interijera. Proizvod je nastao 2014. godine nastavno na dugogodišnje iskustvo u segmentu proizvodnje vatrogasnih aparata, stoga u imenu nosi godinu osnutka tvornice, 1930.

Trenutno se aparati Pastor 1930 mogu kupiti u sljedećim dućanima: Croatian Design Superstore, Dizajnholik, Market concept store, tvorničkom dućanu Pastor na adresi Selska 90, a od idućeg tjedna bit će u trgovini Amelie – home & fashion, te ćete ih moći vidjeti i na sajmu In dizajn – festivalu modernog doma u Areni Zagreb (9.-11. rujan 2016).

 

Foto: Ivan Gašparović

Komentari