Pastelne haljine za svečane prigode

haljinapost2

Kada govorimo o haljinama za svečane prigode, to podrazumijeva da njihov dizajn prati aktualne trendove, ali kombinira materijale koji su prikladni za različite proslave i domjenke. Kao i uvijek, naglasak je na raskošnim materijalima, ali ove sezone možemo vidjeti modele koji su praktični, a ne prate formu tipičnih haljina za svečane prigode. Haljine čiji materijal suptilno otkriva kožu, struk haljina naglašen peplumom, donji dijelovi volumenizirani uz pomoć tila, nježni materijali i pastelne nijanse učinili su ih predmetom želja svake dame.

haljina

Igrajući se sa zanimljivim volanima i krojevima, zavoljeli smo haljine na jedno rame s predimenzionanim rukavima, volane, color block haljine s naglašenim strukom, ali i haljine s visokim izrezom i zanimljivim rezovima na području ramena. Minimalizam kao odličan izbor za svaku prigodu, udomaćio se u sve modele odjeće posljednjih sezona, a s njime se možete poigrati i u svečanim prigodama. Ležerniji modeli u boho stilu popularniji su no ikad, a krasi ih raskošan dizajn, različite dužine i lakoća kombiniranja.

Za koju god se haljinu odlučili ove sezone, ne zaboravite look naglasiti nakitom te ostalim modnim dodacima. Razni modeli haljina, od onih klasičnog kroja do modela koji naglašavaju struk i otkrivaju ramena – u ponudi omiljenih dućana ćete onu koja odgovara vašim proporcijama i stilskom izričaju. U galeriji donosimo 20 modela u pastelnim tonovima!

Foto: Zara/ & Other Stories

Komentari