Subotnji party u vrtu Swanky Mint Hostela

s1

Četvrto izdanje ljetnog programa Balearic Beats & Sunshine Treats održat će se u Subotu 18.6. od 14 sati. Za glazbeni dio zaduženi su Lora, Indy i Pill Jackson, ali ovaj put neće miksati samo glazbu već će i pripremati vaflice za sve posjetitelje.

s2

Vafle će biti besplatne, ali će se skupljati donacije za hrvatsku udrugu za zaštitu životinja. Osim slatkog organizatori su dogovorili i posebnu suradnju s California Burrito Zagreb koji će dostavljati svoje poznate specijalitete kao što su burrito, wrap ili fajita po posebnim cijenama svim posjetiteljima subotnjeg druženja.

t

Balearic beat je glazbeni smjer nastao na Ibizi krajem osamdesetih. Alfredo, njegov svojevrsni osnivač, kaže da je to sretna, sexy, eklektična nikako otrcana glazba koja vas tjera da zaboravite žanrove, kategorije i samo uživate, slušate i plešete. Prateći te osnovne smjernice je nastao program «Balearic Beats & Sunshine Treats» koji će pretvoriti Swanky Monkey Garden u balearičnu oazu u centru grada.

Svake subote od 14 do 20 sati gosti će moći uživati u malo drukčijoj glazbenoj selekciji svima poznatih gradskih DJ-a kao što su Ela, Jogarde, Apollo Eighteen, Tom Bug, Bocca Sofistifunk, D-Gree, Indy i brojni drugi. Za sve informacije o programu pratite službenu Facebook stranicu.

s3

T.B.

 

Komentari