Party kolekcija brenda Reserved

reserved-party-10

Najnovija kampanja brenda Reserved za novogodišnju kolekciju Carnival, savršeno odražava slavljenički duh sezone. Kolekciju čine razigrana moda i inspirativni komadi koji će upotpuniti atmosferu najluđe noći.

reserved-party-9

Kolekcija je bogata popularnim materijalima kao što su baršun i velur koje se očituju, primjerice, kroz plisirane haljine. Osjećaj glamurozne večeri pružaju nježni puloveri i elegantni, glatki tekstili sa čipkastim detaljima. Kolekcija ima klasičnu paletu boja, pa uglavnom prevladavaju crna, mornarsko plava i crvena, ali i srebrni komadi te asimetrične haljine s volanima.

Za one hrabre, Reserved je u ovoj kolekciji pripremio neke neobične kombinacije: sportske hlače u kombinaciji s korzetom ili seksi ‘bralette’ majice u kombinaciji sa sjajnim sakoom.

reserved-party-7

Kolekcija za muškarce pažljivo je dizajnirana, krenuvši od savršeno krojenog odijela u klasičnim nijansama. Moderni krojevi poput slim-cut hlača pružaju mladenački izgled koji naglašava figuru tijela. Za večernji izlazak, Reserved predlaže styling u kojem je elegantna majica zamijenjena elegantnom pletenom dolčevitom ili T-shirtom. Najviše pažnje u ovoj kolekciji privlači odijelo koje se sastoji od 50% vune.

reserved-party-4

Više o kolekciji potražite na www.reserved.com.

reserved-party-3

reserved-party-2

Komentari