25 parki za obožavateljice ovog modela

Parke iz sezone u sezonu postaju sve češći modeli u svakom ženskom ormaru. Osim što pristaju na većinu odjevnih kombinacija, dajući im ležerniji dojam, idealne su za one dane kada je vrijeme promijenjivo, za festivale te putovanja. Ove jakne osobito su poželjne iz razloga što ih se može stilizirati na mnogo načina – primjerice ako ih stegnete remenom ili maramom u struku dobit ćete dojam haljine i time ostvariti nešto elegantniji izgled.

zaraaa1

Rijetko koja kolekcija poznatih brendova u svojoj ponudi nema parku, neovisno radi li se o sezoni proljeće/ljeto ili jesen/zima. Tako su parke sastavan dio i svih novih kolekcija koje su stigle u dućane i uistinu ih lako možete pronaći na svakoj shopping adresi. S kapuljačom ili bez, na duplo kopčanje ili cif, parke naprosto uvijek izgledaju dobro. Ukoliko želite ponešto drugačiju parkuodaberite model arhitektonskog kroja, s većim džepovima. Također, ne bojte se uzetu parku barem jedan broj veću od broja koji inače kupujete, više možete pogriješiti ukoliko će vam ona pristajati na milimetar, nego ukoliko stoji opuštenije na vašem tijelu.

Već ju sada možete ponijeti sa sobom u večerni izlazak, a dolaskom jeseni postati će vam nezaobilazna onih dosadnih kišnih dana. Donosimo vam 25 parki u galeriji!

Foto: Zara

Komentari