Pariški vodič poznate ikone stila

Ines de la Fressange

Svojom knjigom ‘Parisian Chic: A Style Guide’, koja je prevedena na čak nekoliko svjetskih jezika, smjestila se na listu bestsellera New York Timesa, a sada za sve obožavatelje svog lika i djela francuska ikona stila Ines de la Fressange ima novu džepnu polasticu.

Riječ je o izdanju ‘Paris Chic City Guide’, koju će u veljači na tržište plasirati izdavačka kuća Flammarion. Njega je ova poznata Francuskinja – ambasadorica Rogera Viviera, zaštitno lice L’Oreala i dizajnerica za Uniqlo – zamislila kao vlastiti vodič po Parizu, a fokus je stavila na manje poznate točke u gradu svjetlosti, daleko od očiju turista, za koje je i sama postala ekspert.

Paris City Guide2

‘Parisian Chic: A Style Guide’ donosi preko 100 pariških adresa, među koje su se uvrstile njene najdraže lokacije za dobar shopping, hedonistički zalogaj i čašu vina te ludi noćni provod. Preporuke su popraćene s brojnim fotografijama, a Ines se u ovom izdanju koncentrirala na mjesta i atrakcije koje ne pripadaju nužno kategoriji luksuza, čineći svoju džepnu knjigu idealnom za svakoga tko se u Parizu želi provesti sa stilom.

Foto: Uniqlo

Komentari