Pariški chic Cadieux Gold i Rouge kolekcija

Cadieux 6

Nakon što je u vrlo kratkom roku postao sinonim za profinjenost i najvišu razinu estetike, domaći brend Cadieux svoj je dizajn prilagodio i svakodnevnom, ubrzanom tempu života. Ne dovodeći, pritom, u pitanje eleganciju praćenu vrhunskim materijalima i standardima, Cadieux predstavlja dio svoje Gold i Rouge kolekcije namijenjene suvremenim pripadnicama ljepšeg spola, pažljivo odjevenim od jutra do večeri.

Cadieux 7

Glumica Sonja Kovač inspiraciju za modne kombinacije vrlo često pronalazi na putovanjima, a jedna od omiljenih destinacija joj je modni centar svijeta – Pariz. Upravo ondje od nedavno je i Cadieux otvorio svoje ekskluzivno prodajno mjesto.  No, osim Europe, Cadieux polako kreće i u osvajanje Amerike, gdje će se uskoro naći u pop-up dućanima većih gradova.

Cadieux 5

Domaće zaljubljenice u modu ponajviše je oduševio ulazak Cadieuxa u čak osam Varteksovih trgovina diljem Hrvatske, gdje se od sada može pronaći prepoznatljivi izričaj ovog brenda, čije kolekcije upotpunjuje i ekskluzivna linija nakita, čineći tako Cadieux ‘total look’.

Cadieux 4

Priča o tome kako se pariški chic uklopio u zagrebačke ulice, uz ostale detalje sa snimanja, uskoro će biti dostupna na Sonjinom blogu xoxosonja.com.

Cadieux 9

Cadieux 2

Model: Sonja Kovač
Make Up: Žana Kožul
Hair: Salon Franić
Foto: Promo

Komentari