Volite li brend Parfois? Nova kolekcija izgleda odlično

parfois proljece 2016 (3)

Portugalska modna marka vrhunskih modnih dodataka, dostupna na prodajnim mjestima Parfois u Zagrebu i Osijeku (Arena Centar, Westgate i Avenue Mall), te trgovinama Sportina diljem Hrvatske, za nadolazeću sezonu proljeće-ljeto 2016. pripremila je novu kolekciju. Kampanjom ‘Na putovanju’, koja je snimana u zapuštenom području vulkana Teide na otoku Tenerife, priča o ženi koja planira svoje putovanje bez obzira na prošlost.

parfois proljece 2016

Jedan od glavnih trendova kolekcije proljeće-ljeto 2016. biti će torbice s tiskom i bogati šalovi sa zapadnim utjecajem cvjetnih motiva i pastelnih tonova, te crnom bojom kao pozadinom. Tu je i vintage nakit s dodacima od antičkog zlata i nepravilnim kamenjem koje podsjeća na vitraje iz doba art deco. Mladenačka strana kolekcije prikazana je u torbicama nedovršenog izgleda. Za nju je značajan vrlo velik nakit s komadima obojane smole i kamenjem u boji, koje podsjeća na divovske cvjetove, u kombinaciji s nešto više stiliziranim i jednostavnim komadima. U sljedećoj sezoni nositi će se i torbice svijetlih boja sa životinjskim uzorcima i diskretnim grafikama. Nakit oponaša geometrijske uzorke i dodaje im poludrago kamenje i brušene dodatke od zlata ili srebra, a najviše istupaju naušnice inovativnih oblika.

parfois proljece 2016 (5)

Posljednji Parfois trend donosi modele obogaćene kamenjem, vezovima, kuglicama, resicama, etničkim i životinjskim uzorcima. Oni se stapaju s materijalima kao što je reljefna koža, antilop i svila. S aplikacijama od kuglica, resica i slamnatih trakica, savršeno nadopunjuju plemenski i etnički izgled.

parfois proljece 2016

parfois proljece 2016 (7)

parfois proljece 2016

parfois proljece 2016 (9)

parfois proljece 2016 (10)

parfois proljece 2016

parfois proljece 2016 (12)

parfois proljece 2016 (13)

parfois proljece 2016 (14)

T.B.

Komentari