Kupnjom Pantene proizvoda pomažete djeci

budi jaka (1)

Jedan od najpoznatijih svjetskih brendova, Pantene, pokrenuo je svjetsku humanitarnu kampanju i u Hrvatskoj. Radi se o kampanji koja pomaže djeci oboljeloj od malignih bolesti tako da im se omogući da u tom teškom periodu dobiju vlasulje od prirodne kose. U SAD-u cijeloj je humanitarnoj priči potporu dala Selena Gomez, dok je podršku kampanji u Hrvatskoj pružila Iva Balaban, osnivačica portala Journal.hr. Na samom predstavljanju kampanje u Zagrebu, Iva je odrezala dio kose koji je doniran za izradu vlasulja, te na taj način pozvala javnost da pridaju pažnju ovoj hvalevrijednoj akciji koja će mnogoj djeci olakšati svakodnevni život i vratiti im samopouzdanje.

Cijela kampanja se odvija u suradnji s udrugom Kosa ljubavi i trgovačkim lancem dm-drogerie markt d.o.o., a osim što možete donirati kosu, možete pridonijeti i kupnjom poznatih Pantene proizvoda već danas, u svim dm prodavaonicama. Akcija traje do kraja ožujka 2016., a više informacija možete pronaći na Pantene stranici.

budi jaka (3)

Do sada u Hrvatskoj nisu bile dostupne vlasulje od prirodne kose prilagođene djeci. Vlasulje od umjetnih materijala često kod djece izložene agresivnom liječenju izazivaju dodatne poteškoće poput iritacije kože. A zbog cijene koja se kreće oko pet tisuća kuna mnogim je roditeljima vlasulja od prirodne kose veliki trošak. Na listi čekanja je već 10-tak djece, među njima najviše djevojčica.

Kako bi im izmamili osmijeh na lice i pomogli koliko možemo, potrebno je samo uputiti se u dm prodavaonice diljem Hrvatske i odabrati bilo koji od Pantene proizvoda. U galeriji smo izdvojili samo neke od njih koje predlažemo da isprobate:

Komentari