Prvi pametni telefon u suradnji s brendom Leica

slider hua

Izbor dodataka modnih i tehnoloških dodataka je beskrajan, ali kad je riječ o mobitelu govorimo samo o jednom – Huawei P9, najljepšem pametnom telefonu tvrtke Huawei koji će svaka modno osvještena žena htjeti nositi u svojoj torbici i pokazivati drugima.

Već dugo vremena razlozi prema kojem biramo pametne telefone svode se na jedno – kameru. Kamera telefona i mogućnost slanja poruka ključni su parametri prema kojima biramo telefone. Zato je tvrtka Huawei posebnu pažnju posvetila osmišljavanju sjajnog mobitela s vrhunskom kamerom, a sve u jednom prekrasnom i elegantnom tijelu.

Huawei P9 je prvi pametni telefon napravljen u suradnji s legendarnim brendom Leica, a tajna mogućnosti snimanja fotografija P9 uređaja skriva se u dvostrukoj kameri na poleđini.

Fotografije u boji ili glamurozne crno-bijele? Izbor je na vama, a neće vam trebati posebni alati za obradu fotografija. Jedna kamera P9 specijalizirana za bilježenje boja, dok odabirom monokromatskog načina rada, možete svoje uređaje koristiti kao prave crno-bijele fotoaparate koji snimaju snažne i evokativne, profesionalne fotografije.

slider Barwerd van der Plas 160129 AP1A2116

Uz to, tu je i veliki izbor uljepšavajućih načina rada zbog kojih će svaki vaš selfie biti najbolji selfie koji ste ikad snimili. Ako ste zaljubljenik u selfie-je, isprobajte Perfect Selfie način rada. Samo slijedite upute na zaslonu i u sekundi ćete snimati fotografije iz različitih uglova i na njih primijeniti željenu razinu uljepšavanja. A rezultat će biti fantastičan!

Uz to, ovaj pametni telefon pamti! Tako svaki sljedeći put kad budete fotografirali ovim aparatom, on će primjenjivati vaše postavke na njih kako biste izgledali jednako sjajno na svakoj od njih. Svi želimo na slikama izgledati sjajno.

feature-05@2x

Mislite da vam za ovakve fotografije treba fotografsko predznanje? Ne, kako biste zasjale na svakoj fotografiji potreban vam je samo Huawei P9. Potražite ga već danas i jedina briga koju ćete imati s kim ćete se sve fotografirati.

feature-07@2x

Komentari