Znate li što je smart shopping?

technomarket-2

Vjerojatno ste i vi barem jednom u životu krenuli u kupovinu kućanskih aparata potpuno zbunjeni količinom ponuđenog, ne znajući izabrati ono najbolje za sebe. Ili ste u najmanju ruku tjedan dana istraživali što kupiti, što s dostavom i kako aparat instalirati u domu, zar ne? Sve bi ove probleme mogao riješiti shopping u pametnom dućanu koji svojim inovacijama nudi brzu i efikasnu kupovinu, a prvi dućan takvog tipa u Hrvatskoj je otvorio Technomarket.

Pod nazivom Smart by Technomarket u njemu se, osim dobro poznate ponude koja uključuje svjetske brendove, može dobiti i cijeli niz korisnih usluga poput instalacije i ugradnje uređaja, pomoći stručnjaka pri kupnji i dostave. No, ako više volite sami kupovati online na Technomarket.hr, u pametni Smart dućan možete doći pokupiti robu, odnosno platiti ju na licu mjesta na način koji vama najviše odgovara.

technomarket-1

Ovaj posebno osmišljeni koncept namijenjen je svima koji cijene svoje vrijeme i novac, koji ne žele satima lutati uspoređujući modele niti proučavati stranice i stranice nejasnih uputa, moljakati partnere, rođake i prijatelja za savjet, odnosno pomoć pri dostavi ili instalaciji. Središnji dio trgovine zauzima ekran osjetljiv na dodir preko kojeg se pretražuje i naručuje, a shopping postaje brži, efikasniji i jednostavniji.

technomarket-3

Svjetski trendovi potvrđuju da ćemo u budućnosti kupovati gotovo isključivo na ovaj način. Smart koncept trgovine ekološki je puno prihvatljiviji budući da zauzima manju površinu i troši manje energenata od klasičnih dućana čime značajno doprinosi očuvanju okoliša. Zahvaljujući Technomarketu, smart trgovine već možemo pronaći u Zagrebu (City Center one East i Dubec), Karlovcu (Super Konzum) i Rijeci (K Centar Fiume) kao i na službenoj stranici Smart by Technomarket.

Foto: Technomarket, ImaxTree

*sponzorirana objava

Komentari