Pametna narukvica kao osobni trener

huawei-narukvica4

Nosivi pametni uređaji opremljeni senzorima koji očitavaju tjelesnu aktivnost i utjecaj okoline na tijelo, mogli bi biti rješenje velikog zdravstvenog problema nedovoljne fizičke aktivnosti, a pametna narukvica Huawei Colour Band A1, svojom funkcionalnošću i pristupačnom cijenom, izbor zdravog načina života učinila je dostupnim svima. Od početka rujna uz svaki kupljeni Huawei P9 lite na hrvatskom tržištu moći će se dobiti potpuno besplatno.

Pametna narukvica Huawei A1 opremljena je senzorima koji broje korake i prijeđenu udaljenost, kao i potrošene kalorije, u realnom vremenom. Posebna aplikacija konstantno prati i analizira fizičku aktivnost nositelja narukvice te nenametljivo signalizira eventualnu potrebu jače fizičke aktivnosti, čime na najbolji način potiče korisnika na više kretanja i postizanje željenih ciljeva. Kao što prate dnevnu aktivnost, senzori prate i san svojih korisnika, čime možemo dobiti koristan uvid u obrazac spavanja koje je iznimno važno za opće stanje zdravlja svakog od nas. Pametna narukvica Huawei A1 u svojoj funkcionalnosti u brizi za korisnika otišla je i korak ispred konkurencije te ima i ugrađen senzor za štetne UV zrake pa korisnika upozorava na nepovoljnu razinu zračenja UV zrakama, odnosno kada je korisnik predugo izložen UV zračenju, podsjećajući tako da se skloni sa sunca, odnosno da na vrijeme nanese kremu za sunčanje.

huawei-narukvica5

Huawei A1 čak umanjuje stres svojih korisnika koji su tijekom dana primorani često provjeravati ekran svojih pametnih telefona. Huawei A1 diskretnom vibracijom i LED diodom obavještava korisnike o dolazećim pozivima, porukama, e-mailovima i svim drugim obavijestima, bez straha od propuštanja važnih informacija, a bez potrebe za stalnim posezanjem za mobitelom.

Sama narukvica izvedena je u dvije varijante kvalitetnih materijala, silikonu i koži, a moguće je izabrati i nekoliko kombinacija boja. Huawei A1 je uz sve navedene funkcionalnosti i vodootporna do dubine od 1 metra u trajanju od 30 minuta. To znači da se ne mora skidati prilikom kiše, tuširanja i slično. Korisno je spomenuti da baterija može potrajati između dva punjenja gotovo mjesec dana. Više doznajte na službenoj Huawei stranici.

huawei-narukvica2

huawei-narukvica1

Komentari