Pametan Googleov uređaj s kojim ćete moći razgovarati

googlehome3

Integracija tehnologije u svakodnevan život svakim danom je sve naprednija, pametni uređaji koji olakšavaju život postaju dijelom svakog kućanstva, a istovremeno se teži minimalizmu u smislu ograničavanja količine gadgeta i žica te njihovom spajanju u jedno. Upravo je Google posegnuo za još jednom inovacijom nazvanom Google Home, pametnom uređaju koji zamjenjuje asistenta u kućanstvu.

googlehome2

S njime možete komunicirati putem glasovnih poruka, gotovo kao da razgovarate, te vam može pomoći za izvršavanje jednostavnih zadataka kao što su provjeravanje vašeg kalendara ili informacija na internetu, naručivanje hrane, slaganje podsjetnika, rezerviranje karata i svega drugog za što inače koristite internet. Također, može svirati glazbu koju imate pohranjenu na cloudu, a sve radnje nadohvat su ruke kao da s nekim razgovarate.

Osim što je koristan, krasi ga i elegantan dizajn, s bazom koju možete prilagođavati stilu u vašem domu. Malih je dimenzija i praktičan, opremljen LED žaruljicama, mikrofonom i zvučnikom. Dodatne informacije o cijeni još nisu poznate, a kako Google piše na svom blogu u prodaju dolazi krajem godine.

googlehome1

Foto: Google

Komentari