Palete koje sami možete kreirati

U svijetu šminke, palete su zasigurno jedna od najboljih, ako ne i najbolja stvar koja se desila. Bilo da često putujete, svoju šminku nosite svaki dan sa sobom u torbi ili ju ostavite doma, uvijek je praktično sve što trebate imati na jednom mjestu.

Nakon što je Naked paleta postignula nevjerojatnu popularnost i kultni status, u svijetu paleta sve je krenulo samo na bolje i danas se nalazimo u pravoj maloj renesansi kada, bez obzira na budžet, možete naći široku i šarenu ponudu paleta. Jedina stvar bolja od pronalaska gotovo savršene palete, jest kreiranje zapravo savršene.

U jednu paletu gotovo da možete staviti cijelu kozmetičku torbicu jer, osim sjenila, možete otići korak dalje i dodati puder u prahu, bronzer, highlighter i rumenilo. Donosimo vam make up brendove koji nude palete koje sami možete kreirati od svojih omiljenih proizvoda. Dan ispunjen obavezama tražit će poneki popravak make up-a, a, s obzirom na činjenicu da ste svaki proizvod sami izabrali, jedino što ćete trebati imati uz sebe je jedna paleta. Ovaj koncept jednostavno morate obožavati.

MAC

MAC, jedna od najpopularnijih make up kuća u kojoj unazad dvije godine možemo uživati u Zagrebu, u svojoj ponudi nudi magnetizirane palete. Inserte s kojima dolaze možete izvadite i organizirati paletu na svoj način. Birajte između palete za dva, četiri, šest ili petnaest sjenila i palete za šest rumenila ili drugih puderastih proizvoda za lice i napunite ih omiljenim nijansama iz MAC-ove ponude.

NYX

Nyx je konačno stigao u Zagreb, a zajedno s njim, stigao je i jedan od njegovih najdražih proizvoda mnogih make up entuzijasta- Custom Pro palete. Bilo da se odlučite za paletu s osam praznih mjesta za vaše omiljene puderaste proizvode za lice ili paletu za četiri ili devet vaših omiljenih sjenila, Nyx vam osim šarenila ponude nudi i vrlo pristupačne cijene. Takav će spoj u vašoj make up kolekciji zasigurno ostaviti mjesta za paletu koju ste sami kreirali.

INGLOT

 

Inglotova paleta simboličnog naziva Freedom daje vam upravo slobodu stvaranja palete koja ispunjava sve vaše želje. Bilo da sve što trebate su dva proizvoda ili je palete s njih četrdeset vaš odabir, opcije proizvode kojima ćete ju pupuniti u Inglotu su gotovo beskrajne. Sjenila, puder, rumenilo, bronzer, proizvodi za obrve i ruževi doista će stvoriti savršenu paletu koja će zamijeniti vašu kozmetičku torbicu.

URBAN DECAY

Postignite make up nirvanu stvaranjem savršene Nirvane u Urban Decayu. Paleta Nirvana doista će donijeti uravnoteženost i mir u vašu maku up kolekciju. Pri ruci uvijek možete imati četiri sjenila koja zajedno stvaraju vaš omiljeni look gdje god se nalazili jer, osim sjenila, Nirvana u svojoj kraljevski purpurnoj unutrašnjosti krije veliko zrcalo.

NARS

Narsissisti, štovatelji jedne od kultnih make up kuća, obožavaju liniju paleta koje sami možete urediti s proizvodima izabranim u širokoj ponudi sjenila, rumenila, bronzera i pudera za konturiranje. Ljepota ove palete i kvaliteta proizvoda u njoj, luksuz je koji si vrijedi priuštiti.

Tekst: Ela Jarni

Foto: Instagram, NYX, Urban Decay

Komentari